Fiat Te Grotenhuis weer Beste Dealer!

donderdag 6 december 2012

Autobedrijf Fiat Te Grotenhuis is net als vorig jaar weer uitgeroepen tot ‘Beste Fiat-dealer van Nederland’. Ons familiebedrijf aan de Stationsweg West heeft de titel veroverd op basis van de ervaringen van onze klanten. Daarbij behoren de werkplaats en het magazijn van Fiat Te Grotenhuis ook nog eens tot de Top 3 van Nederland. ‘Natuurlijk zijn we bijzonder trots op deze onderscheidingen’, vertelt directeur Jeroen te Grotenhuis van de winnaar van 2010 én 2011. ‘Natuurlijk doen we ook in 2012 weer ons uiterste best om de titel te veroveren!’

Alle medewerkers – van de mensen in de werkplaats tot die van de verkoopafdeling – werken met enorm veel bezieling en passie in ons bedrijf. Ons team is begaan met zijn klanten en dat waarderen zij dus ook. In onze werkplaats is een professioneel team actief. Onze technici hebben jarenlange (sommige medewerkers al dertig jaar) ervaring en mede door de permanente bijscholing die zij gedurende het jaar krijgen, zijn het perfecte professionals. Neem bijvoorbeeld onze werkplaatschef, Evert van Uffelen: hij heeft het afgelopen jaar het diploma Top Technician Fiat behaald en is nu een van de dertig Top Technicians in Nederland. Hij heeft daarmee het hoogst haalbare in het opleidingsplan van Fiat bereikt.

2012 het jaar van de nieuwe modellen
2012 wordt een spannend jaar voor Fiat, vanwege de vele nieuwe modellen die het merk uitbrengt. In februari komt de nieuwe Fiat Panda, die nu al genomineerd is voor de titel ‘Auto van het jaar 2012’. Later in het jaar worden de nieuwe Fiat Sedici, de Fiat Punto EVO mylife en de FIAT 500 Multipla (Ellezero of L0) aan het gamma toegevoegd. Alle nieuwe modellen zijn – zoals ook te verwachten van Fiat – zeer milieuvriendelijk. Fiat heeft als autofabrikant de laagste gemiddelde CO2-uitstoot van Europa en dat brengt ook voor klanten fiscale voordelen met zich mee.

Alle merken welkom voor onderhoud en APK
Onze werkplaats is universeel en merkonafhankelijk. U kunt dus met elke auto terecht voor onderhoud, APK et cetera.

Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze showroom, of om kennis te maken met onze monteurs. U bent van harte welkom op de Stationsweg West 93 te Woudenberg.